Excellent Mediation tekst website

Wie gaat scheiden, krijgt te maken met een stortvloed aan emoties, maar ook zaken die geregeld moeten worden. Er moeten talloze beslissingen worden gemaakt. Over pensioen bijvoorbeeld, maar ook over alle zaken als er kinderen betrokken zijn bij echtscheiding. Naast regelingen voor nu, regelen we ook zaken voor later als eventueel betrokken kinderen gaan studeren. Excellent Mediation zorgt voor duurzame oplossingen en ondersteunt alle partijen. Een realistische beslissing houdt immers langer stand dan een emotionele beslissing.

Waarom kiezen voor Excellent Mediation?

Diverse situaties in mijn privé-leven, zoals jarenlange rechtbankervaring na echtscheiding, hebben bijgedragen aan het opbouwen van praktijkervaring, levenservaring en mensenkennis. Wat ik heb geleerd in die tijd, is dat het lastig is de juiste personen te vinden zijn om te helpen een goede basis te leggen voor een nieuwe toekomst. Wie te maken krijgt met het rechtssysteem, gaat namelijk een gecompliceerde strijd tegemoet. Nu vele jaren later durf ik te zeggen dat de mensen het rechtssysteem maken, dus iedereen heeft er invloed op. Dat heeft mij bewogen om een eigen praktijk op te starten.

Samen voor de beste toekomst

Mijn doel is de juiste informatie geven aan betrokken partijen, zodat een rechtszaak kan worden voorkomen. Met de juiste expertise en kennis is het meestal mogelijk om een rechtszaak te voorkomen. Dit bespaart alle betrokken partijen veel tijd, leed en geld. Daarom werkt Excellent Mediation nauw samen met specialisten op alle rechtsgebieden. Samen brengen we goed in kaart wat de gevolgen zijn van een bepaalde stap of juist een andere beslissing. In het verlengde spelen ook zaken als fiscaliteit en erfrecht mee en kijken we wat de gevolgen zijn voor de toekomst.

MfN Registermediator

Het recht en de communicatie hebben mij altijd geïnteresseerd, en met name het snijvlak van beide vakken. Daarom besloot ik me ook hierin verder te verdiepen. Samen met verschillende mediationopleidingen en jarenlange werkervaring vormt dit de basis voor Excellent Mediation. Als MfN Registermediator en allround mediator ben ik gespecialiseerd in familiemediation. Ook werk ik voor de Raad voor Rechtsbijstand alsmede voor de Rechtbank Noord-Holland. Mediationpraktijk Excellent Mediation kenmerkt zich vooral door kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke aanpak.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd:
– Allround Mediator
– Specialisatie Familie Mediation
– Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier
– Kinderalimentatierekenen en Partneralimentatierekenen
– Ondernemer en Alimentatie
– Specialisatie Arbeidsmediation
– Opleiding bijzondere curator in Jeugdzaken
– Non-verbale communicatie en micro-expressie
– Provocatief in Mediation
– Basis Meta-Programmeren
– NLP Practitioner en NLP Master Practitioner (geaccrediteerd door The Society of NLP, Neuro Linguistisch Programmeren).

Waar een wil is, is echt een weg, ook bij echtscheidingen. Heel veel zaken en omstandigheden kunnen goed geregeld worden, zodat u (weer) rust krijgt in uw leven. Het belangrijkste is dat alle betrokkenen gehoord worden en dat de verstandhouding verbetert. Excellent Mediation biedt haar diensten voor zowel particulieren als de zakelijke markt.