“Het verleden is niet te veranderen, je toekomst bepaal je zelf.”

Angelien Bolsenbroek

Excellent Mediation

Advies, begeleiding en coaching

Advies, begeleiding en coaching naar een nieuwe werkelijkheid. Het lijkt vaak zo makkelijk maar is dit werkelijk zo? Bepaalde situaties en veranderingen zijn verschillend voor ieder individu. De acceptatie en de verwerking ervan is een proces waar ieder persoon anders mee omgaat. Wat heeft iemand nodig om verder te kunnen met zichzelf? Coaching is een goed hulpmiddel als u vast zit, of als u moet leren omgaan met een probleem of lastige situatie. Ook als u het gevoel hebt dat u uzelf bent kwijt geraakt door bepaalde gebeurtenissen of emoties kan coaching u helpen de draad weer op te pakken.

Excellent Mediation coacht, adviseert en begeleidt onder andere:

  • Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.
  • Managers, leidinggevenden en werknemers die hun prestaties willen maximaliseren.
  • Mensen met problemen in relationele sfeer. Denk aan begeleiding, verwerking en acceptatie in relaties, echtscheiding, begeleiding uit een mediation of begeleiding bij het opstellen van een ouderschapsplan.

Een mening is geen feit
Veel mensen voelen zich onzeker door de afkeuring of mening van anderen om hen heen. Helaas is het niet mogelijk om iedereen te vriend te houden of tevreden te stellen. U zult dus moeten leren om te gaan met andermans meningen. Hierbij is het belangrijk om u te realiseren dat een mening geen vaststaand feit is. Dat betekent niet dat u nooit naar andermans mening moet luisteren. Misschien hebben ze wel een punt en kunt u er uw voordeel mee doen. Maar laat u er niet door uit het veld slaan. U hebt tenslotte zelf ook een mening.

Kosten advies, begeleiding en coaching
Excellent Mediation hanteert een uurtarief (exclusief 21% BTW) per cliënt plus eventuele bijkomende kosten zoals locatiehuur en reis- en verblijfkosten. Voor bedrijven kunnen wij in overleg een pakket samenstellen afhankelijk van uw behoefte.

Onafhankelijk & onpartijdig

Neem vrijblijvend contact op met ons. We maken graag een passend aanbod voor u.