“Mag ik mij even voorstellen?

Register Financieel Echtscheidingsadviseur en MfN Register Mediator specialisatie echtscheidingen

Angelien Bolsenbroek, aangenaam!”

Excellent Mediation

Excellent Mediation

Wie gaat scheiden, krijgt te maken met een stortvloed aan emoties, maar ook zaken die geregeld moeten worden. Er moeten talloze beslissingen worden gemaakt. Over pensioen bijvoorbeeld, maar ook over alle zaken als er kinderen betrokken zijn bij echtscheiding. Naast regelingen voor nu, regelen we ook zaken voor later als eventueel betrokken kinderen gaan studeren. Excellent Mediation zorgt voor duurzame oplossingen en ondersteunt alle partijen. Een realistische beslissing houdt immers langer stand dan een emotionele beslissing.

Op 1 januari 2018 inwerkingtreding Beperkte wettelijke gemeenschap van goederen

Wijzigingen Huwelijksvermogensrecht op 1 januari 2018

Datum van inwerkingtreding 1 januari 2018 de nieuwe wet Beperkte wettelijke gemeenschap van goederen.
De nieuwe wet heeft onmiddellijke werking volgens de overgangswet voor ondernemers ten bate van de gemeenschap.
Inzake samenwoners willen jullie je eigen aandelen behouden maak huwelijkse voorwaarden als U in het huwelijk gaat. Gaat U trouwen of in het huwelijk treden in 2018 dan kunnen wij U informeren over de gevolgen van de Wet beperking omvang wettelijke gemeenschap van goederen.

Samen voor de beste toekomst

Samen voor de beste toekomst

Mijn doel is de juiste informatie geven aan betrokken partijen, zodat een rechtszaak kan worden voorkomen. Met de juiste expertise en kennis is het meestal mogelijk om een rechtszaak te voorkomen. Dit bespaart alle betrokken partijen veel tijd, leed en geld. Daarom werkt Excellent Mediation nauw samen met specialisten op alle rechtsgebieden. Samen brengen we goed in kaart wat de gevolgen zijn van een bepaalde stap of juist een andere beslissing. In het verlengde spelen ook zaken als fiscaliteit en erfrecht mee en kijken we wat de gevolgen zijn voor de toekomst.

Excellent Mediation kies voor maatwerk en vakmanschap

MfN Registermediator

Het recht en de communicatie hebben mij altijd geïnteresseerd, en met name het snijvlak van beide vakken. Daarom besloot ik me ook hierin verder te verdiepen. Samen met verschillende mediationopleidingen en jarenlange werkervaring vormt dit de basis voor Excellent Mediation. Als MfN Registermediator en allround mediator ben ik gespecialiseerd in familiemediation. Ook werk ik voor de Raad voor Rechtsbijstand alsmede voor de Rechtbank Noord-Holland. Mediationpraktijk Excellent Mediation kenmerkt zich vooral door kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke aanpak.

Waar een wil is, komt een weg, ook bij echtscheidingen. Heel veel zaken en omstandigheden kunnen goed geregeld worden, zodat u (weer) rust krijgt in uw leven. Het belangrijkste is dat alle betrokkenen gehoord worden en dat de verstandhouding verbetert. Excellent Mediation biedt haar diensten voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd:

De volgende opleidingen heb ik gevolgd:

– Allround mediator

– Specialisatie familie mediation

– Certificaat Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier

– Kinderalimentatierekenen en partneralimentatierekenen

– Ondernemer en alimentatie

– Civielrechtelijke aspecten van ongehuwd samenwonen

– Nieuw Huwelijksvermogensrecht

– Boedelafwikkeling

– Specialisatie arbeidsmediation

– Opleiding bijzondere curator in jeugdzaken

– Provocatief in mediation

– Non-verbale communicatie en micro-expressie

– Basis Meta-Programmeren

– NLP Practitioner en NLP Master Practitioner (geaccrediteerd door The Society of NLP, Neuro Linguistisch Programmeren)

Excellent Mediation begeleidt ook de echtscheiding als tussenpersoon, indien partijen geen contact meer willen met elkaar.