Wie kiest voor Excellent Mediation, bespaart zichzelf een slopende rechtszaak
Samen een conflict oplossen, is altijd beter dan een rechtszaak voeren: wachten op het oordeel van de rechter en hopen op voordeel voor uw kant. Maar rechtszaken blijken nooit volledig in het voordeel te vallen van eisers. Een zaak kan ook verloren worden met alle financiële gevolgen van dien. Met als bonus grote kans op een totaal verstoorde en ontspoorde relatie. Dat hoeft dus absoluut niet nodig te zijn: kies voor Excellent Mediation en bespaar uzelf veel ellende.

Realistische resultaten
Wie kiest voor mediation, kiest voor realistische resultaten. Met gedegen standpunten van beide partijen. U voorkomt daarmee onnodige stress, oververmoeidheid en uitputting. Een conflict kan namelijk ook op een goede manier opgelost worden. Het is echt mogelijk om samen op een kwalitatief goede én betaalbare manier een conflict uit de weg te ruimen. Staan emoties realistische vervolgstappen in de weg, dan is het hoog tijd voor Excellent Mediation.

Onzekerheid op de loer
Bij het verbreken van een relatie of een huwelijk komt er veel op u af. Hoe moet het met de kinderen? Waar moet ik wonen? Waar moet ik van rondkomen? Veel belangrijke vragen in een periode van verwarring en verdriet. Er moet nog zoveel geregeld worden. Cliënten zien, heel begrijpelijk, vaak door de bomen het bos niet meer. Ook daarbij helpt Excellent Mediation: we vinden graag het juiste pad voor u.

Oog voor het kind en elkaar
Voor kinderen is de scheiding van de ouders veelal een plotselinge en ingrijpende gebeurtenis. Een van de ouders zal waarschijnlijk ook verhuizen. Kinderen kampen vaak met verdriet, schuldgevoelens en angst voor een onbekende toekomst. Soms leidt dat tot dubbele loyaliteitsgevoelens, boosheid of zelfs gedragsproblemen. Staan echtgenoten en hun advocaten tegenover elkaar bij een (echtscheidings)procedure? Reken er maar op dat dit vaak meer kwaad dan goed doet. De communicatie tussen de echtgenoten verslechtert en wantrouwen ligt op de loer.

De oplossing is echt nabij
In de mediation ga ik samen met jullie op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare oplossing. We kijken samen naar de toekomst en blijven met elkaar in gesprek. De emotionele problematiek komt aan de orde en we maken goede afspraken over de (financiële) zorg voor de kinderen. We bespreken bijvoorbeeld de boedelverdeling, het wonen, het pensioen en de eventuele alimentatie. Ik informeer jullie over de juridische en financiële gevolgen van de (echt)scheiding en draag zorg voor een evenwichtige en gelijkwaardige bemiddeling. Excellent Mediation staat voor maatwerk, kwaliteit en vakmanschap om te werken naar een constructieve basis voor beide cliënten in de toekomst.

Kwaliteit gegarandeerd
De titel Registermediator waarborgt de kwaliteit voor de cliënten, onder andere door de constante studieverplichting zoals voor advocaten. Excellent Mediation garandeert ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u weten wat wij kunnen doen voor uw situatie? Bel gerust via telefoonnummer 06-156 33 33 4 of mail voor een adviesgesprek naar info@excellentmediation.nl.

Maatwerk, kwaliteit & vakmanschap

Excellent Mediation staat voor kwaliteit, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid